Een dienstverlening die u alle werk uit handen neemt!

Klusjesdienst voor bedrijven en syndicussen in Antwerpen

U beheert als syndicus een gebouw en u hebt nood aan een betrouwbare klusjesman die 24/24 en 7/7 bereikbaar is voor dringende klussen? Zoek niet verder, Frank Service Bedrijf uit Grobbendonk, Antwerpen, is de klusjesdienst die u zoekt! Het werk wordt met zorg uitgevoerd en achteraf kunt u rekenen op een uitstekende nazorg.

Niet enkel particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij Frank Service Bedrijf terecht. Met een vaste, externe klusjesman ter beschikking kunt u zich als syndicus of bedrijf richten op uw dagelijkse activiteiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over kleine herstellingen zoals klemmende deuren, verstopte dakgoten of lekkende kranen en afvoerpijpen. Frank Service Bedrijf staat voor u klaar, ook voor dringende herstellingen en interventies bij storm- en waterschade!

Kortom, uw bedrijf heeft met Frank Service Bedrijf uit Grobbendonk (Antwerpen) een vaste, externe klusjesman ter beschikking die op een professionele manier elke klus afhandelt. Neemt contact op voor een dienstverlening die u écht alle werk uit handen neemt.

Contacteer mij

Klusjeswerken met nazorg

De service van Frank Service Bedrijf gaat nóg verder.

U geniet niet alleen van de geruststellende gedachte dat ik altijd bereikbaar ben voor elke klus.

Ik zorg er ook voor dat alle klusjeswerken de nodige nazorg krijgen die ze verdienen.

De vaste klusjesdienst voor bedrijven & syndicussen in Antwerpen