HULP BIJ VERSTOPTE AFVOER OF RIOLERING IN ANTWERPEN, GROBBENDONK

Er is niets vervelender dan een afvoer of riolering die verstopt zit. De oorzaken zijn uiteenlopend. Soms gaat het om een verstopte afvoer door de ingroei van boomwortels. 

Of door te veel bladeren in de regenpijp. In de keuken kunnen vet en waspoeder dan weer voor verstopping zorgen en in het toilet geurblokjes of vochtige doekjes. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een snelle, effectieve en efficiënte oplossing. En daarvoor zit u bij Frank Service Bedrijf helemaal goed. In geval van nood kunt u altijd bellen met onze noodservice. Frank is flexibel, snel en betrouwbaar en staat dag en nacht voor u klaar. Ook in het weekend!

PROBLEEM AANPAKKEN BIJ DE OORZAAK

Veel klusjesmannen bestrijden alleen het symptoom en onderzoeken niet wat de oorzaak van het probleem is. Wij bieden steeds een totaaloplossing. Wij sporen de oorzaak van uw verstopping op en verhelpen het. Wij interveniëren meteen zodat de schade beperkt blijft. En indien gewenst, voeren wij vervolgens ook de nodige herstellingen voor u uit. Dit doen we ook bij waterschade. Uiteraard stellen we wel eerst even een extra scherpe offerte voor u op. Door onze vakman in te schakelen kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing, want hij werkt uitsluitend met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. En wat goed is voor het milieu, is dat ook voor uw leidingen.