HULP VAN EEN ERVAREN KLUSJESMAN, 24/24 UUR EN 7/7

Onze klusjesman helpt u graag bij dringende herstellingen. Heeft u een verstopte afvoerpijp? Laat dan uw dakgoot reinigen door onze professional.

 Is uw toilet verstopt? Laat hem ontstoppen met professionele en milieuvriendelijke middelen. Ook voor andere klussen kunt u een beroep doen op zijn kennis en ervaring. Dag en nacht, want hij is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar! Voor dringende klussen en herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres.

ALLROUND PROFESSIONAL LOST ELK PROBLEEM OP

Onze allround professional met jarenlange ervaring levert vakwerk van hoge kwaliteit. U kunt bij Frank Service Bedrijf terecht voor een grote diversiteit aan klussen. 

Denk hierbij aan een dakgoot reinigen bij een verstopte afvoerpijp. Of aan een gebroken water- of afvoerleiding waardoor uw huis onder water komt te staan. De klus wordt met aandacht en zorg uitgevoerd. Wij zijn razendsnel ter plaatste en verhelpen het probleem ook in het holst van de nacht, zoals u het van Frank gewoon bent. Bel Frank Service Bedrijf voor meer informatie, ook indien het niet gaat om water- of stormschade.

NOODHERSTELLINGEN VOOR BEDRIJVEN EN SYNDICI

Onze professionele klusjesman staat altijd paraat voor particulieren die hulp nodig hebben bij hun woning. Ook zet hij alles op alles voor bedrijven en syndici. Mocht u met een probleem zitten in uw bedrijfspand of flatgebouw, dan staat hij altijd paraat voor een snelle interventie. Door onze adequate werkwijze wordt het probleem bij de oorzaak aangepakt, wat u een hoop geld bespaart. Bij ons is topservice (incl. nazorg) gegarandeerd en dat tegen een scherpe prijs!