WATER- EN STORMSCHADE, EEN VERVELEND PROBLEEM

Waterschade en stormschade zijn vervelende problemen die vaak onverwacht ontstaan. Bijvoorbeeld na zware regenval, een gesprongen leiding, grondwerken, bladeren in uw afvoerpijp of de ingroei van boomwortels. 

Bij schade moet er snel gehandeld worden om verder ongemak (en oplopende kosten) te voorkomen. Onze klusjesman komt snel langs en dit in de regio Grobbendonk, Antwerpen. Ook staat onze klusjesman altijd paraat voor bedrijven en syndici. Flexibel, snel en betrouwbaar, dat is nu eenmaal wat u van Frank Service Bedrijf mag verwachten.

NOODSERVICE DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Is uw dakgoot beschadigd geraakt door stormweer? Heeft u wateroverlast door een kapotte waterleiding of afvoer? Heeft u last van een verstopping? Handel dan snel en laat u ontzorgen door onze klusjesdienst. Met uiterste zorg lossen wij het probleem direct op. Bovendien gaan we op zoek naar de oorzaak, zodat het probleem zich niet herhaalt. Wij gaan zeer professioneel te werk en maken daarbij gebruik van milieuvriendelijke producten. Groot voordeel is dat onze noodservice dag en nacht bereikbaar is, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Bel ons nu bij problemen door stormweer of bij waterschade.

EEN TELEFOONTJE VERWIJDERD VAN HULP

Nadat u onze interventiedienst belt, komt onze klusjesman meteen bij u langs. Hij beschikt over een speciaal hiervoor uitgeruste bestelwagen en heeft alle materialen meteen bij de hand. Hij verhelpt het probleem voor u. Bovendien stelt hij graag een offerte op voor het uitvoeren van de nodige herstellingen zodat alles er weer netjes uitziet. Bel onze interventiedienst bij waterschade of stormschade en doe een beroep op de jarenlange ervaring van Frank Service Bedrijf.